Menu
Nl

Petrof

De Petrof piano’s en vleugels worden sinds 1864 in Hradec Kralové (Tsjechië) geproduceerd.

MeerMinder

Petrof is de belangrijkste Europese pianomaker en is wereldberoemd for zijn instrumenten met een rijke en romantische stem. De firma heeft onlangs nieuwe piano’s met efficiënte mechaniek/klavier met een precieze en flexibele aanslag geïntroduceerd.
Deze piano’s worden helemaal geproduceerd in Tsjechië, met alleen Europese materialen : massief vurenhout (uit Tsjechië) klankborden, klavieren geproduceerd in het Petrof fabriek, Detoa mechaniek (Tsjechië) op kleine piano’s en Renner mechaniek (Duitsland) op grote piano’s en vleugels, Renner hemers (Duitsland) op alle modelen, Röslau snaren (Duitsland). De Petrof piano’s zijn de enige met redelijke prijzen, zelfs als ze in Europa geproduceerd worden. Ze zijn stevige en duurzame instrumenten, met een uitstekende afwerking en een unieke kwaliteit/prijs ratio voor een in Europa geproduceerde piano !

Michaël Grailet is de exclusieve tussenhandelaar en officieel erkende technicus van het merk Petrof in Wallonië (Klik op Diensten); in zijn toonzaal kunt U modellen proberen. Op een gedetailleerde manier zal hij U de karakteristieken van de vele modellen kunnen uitleggen!

Piano

Design piano

Vleugels